Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Моніторингові перевірки дотримання протиепідемічних заходів на території міста Первомайська

12/11/2021

 12 листопада 2021 року   на території Первомайської міської  територіальної  громади   проведено моніторингову  перевірку  дотримання карантинних вимог та  проведена роз’яснювальна  робота серед населення громади, у зв’язку з впровадженням «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

До складу мобільної рейдової  групи увійшли   представники  Первомайського районного відділу   поліції,  працівники  Держпродспоживслужби  та    спеціалісти Первомайської міської ради.

Було перевірено  більше 20 одиниць пасажирського транспорту місцевих маршрутних перевезень, саме на предмет  дотримання заходів протиепідемічної безпеки  в громадському  транспорті.

За результатами виявлено, що   деякі  маршрутки   переповнені.. Були зауваження  й  до масок. Громадяни нехтують вимогами правильного  їх носіння. Звичайно маршрутні авто повинні проводити  періодично дезинфекцію  салону авто, проте через зайнятість та   завантаженість цього не роблять. При вході в транспорт стоять натовпи- ніхто не дотримується дистанції при вході. Недостатньо  висвітлена інформація в салонах авто про дотримання обмежень. Звичайно, міською радою буде проведена робота із власниками маршрутних перевезень за результатами рейду.

В результаті  роботи рейдовою групою  не було складено  жодного протоколу, проте  профілактичну роботу проведено. Перевірки транспорту будуть проводитися й надалі, та штрафів  тоді вже  не минути.

Також проведені перевірки  об”єктів     по вулиці Театральній   міста. Комісією встановлено  відсутність журналів скринінгу, недотримання  дистанційних норм  відвідувачами. Рейдовою групою  проведено інформаційно- розяснювальну роботу.

 

Всі новини →