Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Триває оновлення 14-кілометрової ділянки на автомобільній дорозі Р-75

22/11/2021

У рамках президентської програми «Велике будівництво» продовжується капітальний ремонт траси Р-75 КПП "Тимкове" – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка на ділянці км 89+100 – км 103+100.

 

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

 

Наразі на об'єкті ремонту влаштовано основу з органо-мінеральної суміші, укріпленої цементом – 14 кілометрів. Також укладено перший шар крупнозернистого асфальтобетону – 10 кілометрів та влаштовано фінальний шар покриття із ЩМА – 6 кілометрів.

 

Дорожні працівники ефективно використовують кожен день аби до кінця року заасфальтувати усі 14 кілометрів та забезпечити безперебійний транспортний зв'язок від смт Криве Озеро до с. Берізки.

 

Зазначимо, що довжина траси Р-75 у межах Миколаївської області складає 110 кілометрів. Дорога починається від транспортної розв’язки з міжнародною магістраллю М-05 Київ-Одеса та фінішує на перетині з трасою Н-24 Благовіщенське-Миколаїв в районі села Олександрівка.

 

У перспективі найближчих років автодорогу Р-75 буде відремонтовано по всій протяжності. Таким чином вдасться поєднати найвіддаленіші куточки Миколаївщини новою дорогою європейської якості. 

Всі новини →