Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Громада Первомайського району отримала рухомий флюрограф

23/11/2021

 22 листопада 2021 року народний депутат  Максим Дирдін, голова Первомайської райдержадміністрації Сергій Саковськиий  та голова Первомайської міської громади Олег Демченко  вручили   КНП «Первомайська ЦРЛ»  сучасний  цифровий  флюрографічний апарат рухомий.

  Ключі від такого важливого для Первомайського району апарату  «Кабінет флюорографічний рухомий» вручив особисто  Максим Євгенович, завдяки   активній участі якого, міська громада, а також мешканці інших  громад району будуть  своєчасно проводити обстеження, з метою раннього виявлення  та запобігання захворювання на туберкульоз. Також флюорографія є одним з головних факторів  виявлення захворювання на пандемію, яка миттєво вражає легені.

На придбання автомобіля марки ISUZU  було виділено кошти з державного бюджету у розмірі 5,6 млн. грн. Це кошти платників податків, проте без участі  народного депутата, його  соціальнонаправленій  позиції, як  політика та громадянина, нашого земляка, жителі Первомайського району  отримають допомогу за місцем проживання. Це  також  дасть  можливість  більше людей охопити дослідженнями та   розвантажить черги біля медичних кабінетів під час  епідемії.

Громада  округу зробила  свій правильний вибір-  Максим Євгенович  нас не підводить, тому має повагу та подяку від жителів  району.

Всі новини →