Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На Миколаївщині відремонтували одну з найгірших доріг у регіоні

03/12/2021

У Миколаївській області завдяки «Великому будівництву» завершився ремонт заключних ділянок траси Н-11 загальною протяжністю 16,4 км.

 

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

 

Відрізок який пролягає селами Мішково-Погорілове, Калинівка та смт Воскресенське, оновлено за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

 

Відремонтована траса, яка ще донедавна очолювала топ-найгірших шляхів України, перетворилася у нову, сучасну та безпечну дорогу, пересуватися якою суцільна насолода для водіїв.

 

В районі села Мішково-Погорілове дорожні працівники не лише влаштували нове дорожнє покриття, а й здійснили заходи з організації дорожнього руху. Так, на об'єкті облаштували наземний пішохідний перехід. На під'їздах до переходу влаштовано металеве бар’єрне огородження для забезпечення видимості водіїв та пішоходів.

 

Також для убезпечення дорожнього руху нанесено шумові смуги, які є допоміжним засобом регулювання. Влаштовано посадкові майданчики та автопавільйони для зупинки громадського транспорту. А підходи до пішохідного переходу облаштовані тротуарами й тактильною плиткою.

 

До того ж вздовж ділянки автошляху уже встановлені опори та надалі буде підключено електроосвітлення, що суттєво підвищить видимість, зручність та безпеку пересування водіїв і в нічний час доби.

  

Всі новини →