Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Є про що звітувати

24/12/2021

 23 грудня 2021 року голова райдержадміністрації Сергій Саковський спільно із народним депутатом України Максимом Дирдіним та депутатами обласної ради Віталієм Порхуном, Ігорем Савченком відвідали сесію Первомайської міської ради, з метою інформування громадськості  щодо  проведеної депутатської діяльності  за 2021 рік.

Народний депутат Максим Євгенович  ознайомив присутніх про  роботу на окрузі, зокрема із важливого  для Первомайської  міської громади питання, про дорогу державного значення Р-75 (Криве Озеро - Первомайськ), яка будується в рамках проекту Президента України "Велике будівництво".

 Протягом 2021 року  командна робота мала соціальне спрямування  та  була спрямована на покращення дорожньої та медичної інфраструктури, галузі освіти, водовідведення, водопостачання і охорони навколишнього природного середовища.

У співпраці з керівниками громад соціальні проекти району, спрямовані на покращення життя  людини та громадянина,  були вдалими та  доведені до логічного завершення. Наразі Первомайська міська громада змінилася не просто на краще, а стала привабливіша, комфортніша та  згуртованіша.

Також цього ж дня був проінспектований  новий дитячий ігровий майданчик в парку «Дружби народів», який був профінансований в рамках соцекономрозвитку  за  клопотанням народного депутата Максима Дирдіна, як новорічний подарунок  для  маленьких жителів міста  Первомайська.

 

 

Всі новини →