Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Результати спільної роботи – це успіх розвитку Первомайського району

24/12/2021

 23 грудня 2021 року голова райдержадміністрації  Сергій Саковський, народний депутат України  Максим Дирдін, депутати обласної ради Віталій Порхун  та Ігор Савченко  разом  із  старостою Софіївського старостинського округу Мигіївської сільської ради   оглянули  місце проведення водопроводу для забезпечення громади села  якісною питною водою.

Новий рік  стане гарним подарунком  для селян Софіївки - це субвенція з державного бюджету (3 млн.грн.) на співфінансування капітального ремонту водопровідної мережі.

  Злагоджена робота  народного депутата, голови райдержадміністрації та депутатів обласної ради   принесла гарні плоди   для  мешканців Первомайського району.

За   сприяння  депутатів  обласної ради з обласного бюджету виділено кошти на ремонт доріг Первомайського району, зокрема, капітальний ремонт комунальної дороги в селі Мигія на вулиці Свободи, де було також облаштовано пішохідну зону. Кошторисна  вартість ремонту – 1,7 млн.грн.

Було здійснено капітальний ремонт комунальної дороги в селі  Романова Балка Мигіївської територіальної громади.  Кошторисна  вартість ремонту – 1,3 млн.грн.

На території  Кам’яномостівської сільської ради проведено експлуатаційний ремонт покриття дороги місцевого значення О151806 (сполучення ст Кам.міст-с.Катеринка-с.Кримка). Кошторисна  вартість ремонту – 3,8 млн.грн.

  На завершальному етапі експлуатаційний ремонт  дороги місцевого значення О150101 (сполучення с. Агрономія- с. Новоселівка- с. Мар’янівка-смт Арбузинка). Кошторисна  вартість ремонту – більше 10,0 млн.грн.

Зроблено  капітальний ремонт комунальної дороги, яка примикає до дороги державного значення Р-75 в м. Первомайськ на вул. Кам’яномостівська, кошторисна вартість: ділянка №1 – 3,7 млн.грн.; ділянка №2 – 13,0 млн.грн .

Розроблено  прєктно-кошторисну документацію капітального ремонту дороги протяжністю 5,7 км від М-13 до с. Кримка Кам’яномостівської територіальної громади.

В рамках програми Президента України «Велике будівництво» в місті  Первомайськ триває реалізація проєкту, який має на меті ремонт (реконструкцію) та забезпечення відповідним сучасним медичним обладнанням приймального відділення  опорного медичного закладу  КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня».

          За сприяння обласного депутата Віталія Порхуна з обласного бюджету виділено 500 000 грн. для придбання відеокамери, з метою  попередження  надзвичайних ситуацій  на території    ДП «Врадіївське лісове господарство». 

Всі новини →