Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Життя продовжується

27/05/2022

 Ворог  планує затягування  війни, щоб зламати волю українського народу, щоб вщент  знищити нашу інфраструктуру, знищити Україну, як житницю, як годувальницю  усього світу.

 Проте  життя продовжується.  Ми зі сльозами на очах, зціпивши зуби, щодня  працюємо, як бджоли, а  наші Збройні Сили дають нещадну відсіч ворогу.

Ми стали менше проводити «паркетних» заходів типу засідань та нарад, проте  район продовжує наводити лад на своїх територіях.

Протягом тижня на території району, зокрема, у Первомайській міській громаді  проведено  озеленення, висаджені квіти, вивозиться сміття, прибираються  вулиці, прочищаються зливові каналізації,   проводиться покіс трави, обрізка дерев та ремонт  комунальних доріг, їх грейдерування. Також місто встановлює крапельний полив в паркових зонах, для  збереження молодих насаджень, підтримання вологи на грунті. Мешканцям та гостям міста  в спеку буде комфортно відпочивати в цих зонах. Міська громада закінчує  двомісячник благоустрою та  в подальшому буде підтримувати чистоту і порядок на своїй території. Також громадою вже заздалегідь  проведено водолазне обстеження дна акваторії міського пляжу "Райдуга" на наявність сторонніх предметів, з  метою підготовки центрального єдиного, сертифікованого  на території району, пляжу до початку купального сезону.

Медики району продовжують вакцинацію проти COVID-19  та щодня продовжують інформувати громаду району. Ця хвороба майже відступила, проте, ще виявляються хворі.

Вчергове за сприяння народного депутата Максима Дирдіна отримали гумдопомогу, медпрепарати та перев'язувальні матеріали, які  надійшли від наших земляків з Німеччини. Більша частина отриманого спрямована за призначенням до КНП "Первомайської ЦРЛ.

Благодатненською сільською радою надана допомога внутрішньо- переселеним особам, нашим браттям українцям, які залишилися через війну без даху над головою. Також надана допомога малозабезпеченим сім”ям.

Кривоозерською селищною радою надана продуктова допомога та засоби гігієни переселенцям, які проживають на території  Очеретнянському  старостинського  округу. Громадою селища проведено  заходи благоустрою  в селах Ониськове та  Голоскове та здійснено покіс трави на кладовищі села Берізки.

Сили  територіальної  оборони району  продовжують виконувати поставлені завдання.

 

--

Всі новини →