Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Життя продовжується

31/05/2022

 Протягом вихідних днів та початку тижня громади Первомайського району своїми трудовими надбаннями   наближають    перемогу  України над рашистськими  загарбниками.

Наші земляки пішли в наступ  на півдні Миколаївської області, днями визволили декілька населених пунктів на межі Херсонщини та Миколаївщини. Знаменита на увесь світ Чорнобаївка  стала розплатою ворогу за знищені міста та села, за кров та смерть  українців, за загибель  наших дітей. Молодці  ЗСУ!

Завдяки міцній обороні, ми маємо змогу   кожного дня мирно  працювати,   Чим же порадували тиловики Первомайського району?!

 

           В  старостинських округах Первомайської міської громади продовжується  весняний благоустрій. За сприяння міської ради та з допомогою ФОП «Саакян» було проведено грейдерування доріг у селі Кінецьпіль. Працівники ТОВ «Чист-Комп» провели покіс трави та привели до порядку ландшафт узбіч і зелених зон у селі Підгородна. На вулицях  міста Первомайська працювала  спеціальна машина, що здійснювала  технічне підмітання дорожнього покриття та очищення бордюрів від сміття та бруду. Cилами «Комунсервісу» було вивезено  багатотонне стихійне сміттєзвалище в мікрорайоні «Коттеджі». 

На передодні Дня захисту дітей, за активного сприяння сільського голови Олександра Ляхова,  підтримки начальника  Миколаївської ОВА Віталія Кіма, голови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої, народного  депутата Максима Дирдіна  та депутатів  обласної ради Ігоря Савченка, Віталія Порхуна.  в селі Кримка кипіла робота по встановленню   сучасних,  спортивних, вуличних  тренажерів. Було встановлено спортивний комплекс (варкаут), тренажери для тренування м’язів пресу, рук, ніг і спини, якими можуть вільно користуватися всі охочі.

 

 

 

 

 

 

 

В Кривоозерській селищній  раді, біля адмінбудівлі, впорядковано квітники. В Берізківському старостинському окрузі цієї громади   облаштовано місце відпочинку односельчан, а в Секретарському та Тридубському   старостинських  округах скошено траву та обрізано дерева  біля  сільських соціальних закладів. Проведена робота в селі Ониськове,  де   облаштовано вхід на сільське кладовище. Кривоозерська  селищна громада продовжує надавати гуманітарну допомогу соціально незахищеній категорії мешканців громади та переселенцям.

 

Врадіївська селищна рада передала військове спорядження для наших воїнів на передовій, а саме бронежелети, захисні наколінники та рукавиці.

 

 

 

В Благодатненській сільській раді скошено траву та впорядковано територію обійстя   помешкань одиноких громадян

 Слава ЗСУ! Тільки разом- до перемоги!

 

Всі новини →