Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Життя продовжується

03/06/2022

 

Громади Первомайського району активно розпочали робочий тиждень, продовжили робити життя мешканців громади ще кращим та комфортнішим.

Кам’яномостівська  територіальна громада докладає максимум зусиль для того, щоб зробити рідні села затишнішими та чистішими.

 31 травня в рамках двомісячника благоустрою та озеленення громади проведено роботи з облаштування, покраски та прибирання дитячого майданчика в центрі селища Кам’яний Міст. Працювали і діти, і батьки

Для малечі  села Зоряне, що входить до  Кам’яномостівської територіальної громади, 1 червня відбулася незабутня подія – відкриття оновленого дитячого ігрового майданчика. Оновлена  відпочинкова зона стала для всіх жителів села приємною несподіванкою, а  у  дітвори викликало  багато позитивних емоцій.

Кривоозерська селищна рада  у всіх старостинських округах громади продовжується надання  державної  допомоги малозабезпеченим, багатодітним сім’ям та вимушено переселеним особам у всіх населених пунктах громади.  В  селищі Криве Озеро одинокій  мешканці будинку власними силами  відремонтували дитячий майданчик та облаштували зону відпочинку. По всьому периметру парку Перемоги  в селищі Криве Озеро висаджено  декоративні кущі,  квіти та  провели   ямковий ремонт дорожнього покриття. Для дітей  в день  свята  селищна рада  та старостинські округи організували  святкові заходи та    надали  допомогу сім’ям внутрішньо переміщених осіб від Благодійного фонду «ДжерелоВ  Тридубському старостинському окрузі скосили   траву біля дитячого садочку «Веселка», та благоустроїли  кладовище. В Очеретнянському старостинському окрузі біля знаку на в'їзді в село висаджено квіти та прибрано бордюри в центрі села. В Мазурівському старостинському окрузі  нарешті  демонтували  радянську символіку. Тепер живемо без Чапаєвих.  серпів  та молотів.

Благодатненська сльська рада  01 червня   надала допомогу  дітям переселенців  від благодійного фонду «Джерело світла», яке передала  голова Первомайської районної ради.

У Первомайській міській громаді  закінчився двомісячник благоустрою, але комунальні служби та підприємства продовжують дбати про чистоту та охайність території громади. Представники  органів місцевої організації  населення  активно підтримували та брали участь у прибиранні. Наразі ж прості мешканці Первомайська вирішили започаткувати челендж: “Чистий Первомайськ – чиста Україна!”.

Батько і син по вулиці Турунова, з відповідальністю віднеслись до проробленої роботи працівників управління житлово-комунального господарства, також взялися за розчищення дорожнього покриття та бордюрів від багаторічного намулу, бруду та сміття. Вони не лише прибирали своє подвір’я, а й долучились до спільної справи, очищаючи громадську територію.

За ініціативи міського голови Олега Демченка продовжується масова реконструкція відпочинкових зон в центральному парку Первомайська.

Мікрорайон «Поронівка» у Первомайську тривалий час був без центрального водопостачання. Мешканці мікрорайону роками добивались проведення централізованого водопостачання, нарешті його отримали. Усі роботи за два місяці виконала первомайська будівельна організація ТОВ «ПМК-226.

2 червня 2022 року очільник Первомайської громади Олег Демченко разом із своєю командою  доставили благодійну допомогу  військовому підрозділу з передової на Сході України. Військові отримали  більше 2 тонн гуманітарної допомоги, зокрема, найнеобхідніші речі першого вжитку, продукти тривалого зберігання, м`ясні вироби, макарони, різноманітні крупи, питну воду, медикаменти, засоби гігієни, смаколики та багато чого іншого, що потрібно захисникам у військовому побуті. Крім цього, українським захисникам з Первомайська привезли холодильник, який дуже потрібен у літню спеку.

Врадіївська селищна громада  

Вже вкотре на цьому тижні Врадіївська селищна рада відправила черговий вантаж допомоги нашим захисникам, адже  ситий воїн – сильний воїн. Спакували все, що просили: каші та локшину, овочі, паштети, тушонки, рибні консерви, олію, борошно, хлібці, печиво, чай, цукор та ін.

1 червня  громада провела  естафету розваг за участю  діток селища з обмеженими можливостями та  внутрішньо-переміщених осіб та порадувала малечу солодощами.

Кожен мешканець Первомайського району щиро дякує головам громад за  невтомну працю, принциповість та  відстоювання  інтересів громади, за проукраїнську позицію та   дієвий, неголослівний патріотизм.

 Разом до перемоги! Все буде Україна!

Всі новини →