Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Працюємо задля перемоги

06/06/2022

 Протягом вихідних  днів  в громадах Первомайського району продовжувалася  робота.

Відповідно до Програми розвитку автомобільних доріг  на території Кам᾽яномостівської громади продовжили  плановий, поетапний ремонт комунальних  доріг у населених пунктах. Зокрема, провели  грейдерування найбільш складних ділянок доріг,  які не мають твердого покриття.

4 - 5   червня спецтехніка працювала  на дорозі від села Катеринка до села Кам’яний Міст та по вулиці Кар’єрна в селі Кам’яний Міст.

Проведено роботи  з виправлення профілю доріг грейдером, підсипання щебенево-піщаною сумішшю та з ущільненням дорожнім катком.

 

 

 

 

Арбузинська селищна та Благодатненська сільська територіальні громади об”єднали свої зусилля та  надали  роті  територіальної оборони  району комплект бронежелетів.

           

 

 

 

 

 

 

             Кривоозерська селищна рада продовжила благоустрій у своїх старостинських округах та     6 червня провели   Благодійний турнір з футболу на підтримку ЗСУ.

 

 

 

 

 

  В Первомайській міській громаді, в центральному парку продовжуються роботи згідно плану реконструкції та очистки території. Проводяться планові роботи по підрізанню чагарників та покращенню ландшафтного дизайну. Не дивлячись на війну росії проти України, Первомайська громада продовжує жити і створювати комфортні умови для проживання людей. Тим самим показуючи, що Первомайськ – це Україна, де живуть українці, що вірять у перемогу.

             Дякуємо  громадам! Слава ЗСУ!

Всі новини →