Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Життя продовжується

08/06/2022

 Робочий тиждень   територіальних громад Первомайського району розпочався із піклування про кожного соціально     незахищеного мешканця району.

В Первомайській міській громаді, саме  в приміщенні Первомайського виконавчого комітету, продовжують видачу гуманітарної допомоги  внутрішньо переміщеним особам, з інвалідністю, малозабезпеченим, одиноким людям, дитячим будинкам сімейного типу, прийомним родинам, а також опікунам дітей до 18 років.

Асортимент  продуктових наборів  постійно розширюється. Наразі  в нього входять курятина та цукерки.

Продуктові набори можна отримати щодня з 8.00 до 17.00 години в приміщенні виконавчого комітету на першому поверсі за адресою вулиця Грушевського, 3.

Крім того, мешканці міста віком 85+, особи з інвалідністю I, II і III групи, мають можливість отримати продуктові набори за президентською програмою. В продуктових наборах зібрані консерви, молоко тривалого зберігання, макарони, соняшникова  олія, печиво, чай, цукор, крупа, борошно, солодощі та інше.  Вимушені переселенці можуть отримати  додатково одяг, взуття, посуд та побутові речі  в Територіальному центрі соціального забезпечення за адресою вулиця Грушевського,1.

 В  Первомайську продовжують готувати міський пляж «Райдуга» до купального сезону. Акваторія пляжу вже розчищена  надзвичайниками. Під час обстеження виявили пляшки, каміння, скло, рибальські гачки і навіть металеву трубу. Ці небезпечні речі могли зашкодити кожному відпочиваючому, проте це результат культури відвідувачів водойми. Тож  дбаємо про чистоту пляжу та  річки разом, не кидаємо сміття будь-де та не засмічуємо берега  наших річок.

На пляжі створено райський куточок із  спеціальними бесідками, причалами,  просторими лавками,  квітниками  тощо. Поєднано зі смаком природний та рукотворний ландшафти. Колись про таке і не мріяли.

         В сквері Небесної Сотні, поблизу центрального парку, було висаджено  жовто-блакитний ірис та оновлено  ландшафт клумб поблизу пам’ятних знаків.

Кривоозерська селищна рада  продовжує благоустрій територій громади   та  видачу гуманітарної допомоги нужденним. Біля обелісків та пам”ятників в Берізківському  та Кривоозерському старостинських округах постійно  обкошується трава,  в Тридубському старостинському окрузі навели лад   біля Меморіального комплексу та  адмінбудівлі.

Кривоозерці  також грейдерують  комунальні дороги  в селах Ониськове та Голоскове.

 Врадіївська селищна  громада  отримала  10 тонн гуманітарної допомоги, яку   розвантажили працівники    селищної ради  на чолі зі своїм головою. Допомога  вже розподіляється  між  потребуючими  через  підрозділи соціального захисту громади.    

Благодатненська сільська рада продовжує допомагати мешканцям села Воєводське та  проводити благоустрій своєї території спільно із місцевими підприємствами.

         Первомайський район разом з Україною! Разом – ми сила, яку ніхто не подолає.

 

 

 

Всі новини →