Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Разом до перемоги

11/06/2022

 Допоки знесилений, але  непредбачуваний у своїй жорстокості ворог продовжує палити наші міста і села, знищувати цвіт нації, вбивати мирне населення та дітей, український тил  продовжує працювати задля перемоги!

Ми не складемо руки  і не покоримося, ще не знайшлося тих, хто би поставив українців на коліна. Пишаємося  нашою передовою, тими, хто  міцно тримає оборону  Миколаївщини та відвойовує  Херсонщину.

Мешканці Первомайського району, як ніколи, згуртовані, єдині та  вдячні за  наші мирні будні.

В рамках підготовки до Дня Конституції України, яка  закріпила правові основи незалежності України, її суверенітет і територіальну цілісність та стала найважливішим кроком у забезпеченні прав людини і громадянина, сприяла  подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені, вісім територіальних громад  Первомайського району готуються відзначити  свято основного життєдайного Закону нашої держави  на  чистих прибраних, благоустроєних територіях.

Протягом тижня  всі громади продовжили благоустрій своїх територій. Наразі  розпочалися  ремонти доріг та дорожної інфраструктури.  Не припиняється збір та надання гуманітарної допомоги. Кожна громада вишукує  кошти зі своїх бюджетів  для забезпечення стабільної життєдіяльності територій. З цією метою проводяться наради, сесії тощо. Всі рішення приймаються виважено та обмірковано.

 

 

 

В останні дні   тижня  Благодатненська сільська рада організувала збір гуманітарної допомоги на своїй території. Громада зібрала- близько 100 кг дитячих речей, 40 пар взуття та побутової хімії для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території сільської ради.

 

 

 

 

 

Врадіївська селищна рада продовжила роботи щодо  забезпечення належного санітарного  стану населених пунктів  своїх громади.

 

 

 

 

 

 

Кривоозерська селищна рада задіяла усі старостинські округи до благоустрою територій,  в межах громади розмістила  ряд біл-бордів  щодо підтримки  наших захисників. Голова громади Павло Бузинський спільно із заступником голови Первомайської районної військової адміністрації Аллою Стець, депутатським корпусом, попри  безліч дебатів, неоднозначних думок  провели роботу з мешканцями і знайшли консенсус щодо  завершення  декомунізації територій  Кривоозерської територіальної громади. Тепер  село Мазурове  щасливо живе без памятника В.Чапаєву та Ониськівський клуб- без  серпів і молотів. Натомість в селі  Мазурове високо майорить український стяг, а на будинку культури в селі Ониськове  прапор України щоранку  вітає місцевих жителів.

За прикладом  кривоозерчан,  врадіївські депутати   прийняла рішення щодо перегляду усіх  топонімічних назв, що не відповідають навіть українському правопису. Виважено підійшли  депутати та міська влада  Первомайської громади до перейменування міста та розпочали   процес  підготовки документів.

Кожен на своєму місці долучився до праці, яка спрямована пришвидшити завершення війни: Збройні сили України, поліція, нацгвардія, медики, засоби масової інформації району — кожен українець,  кожен житель, яку б професію не мав, робить все для нашого мирного майбутнього.

Вічна пам'ять героям України! Вічний спочинок усім загиблим у війні. Ми не забудемо ніколи, ми не пробачимо нікому...

 

Всі новини →