Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Попри жахіття війни життя продовжується

15/06/2022

 Вихідні дні та початок  цього тижня  для громад Первомайського району був насичений   заходами  щодо благоустрою територій,  проведенням дозвілля дітей,  допомогою ЗСУ та переселенцям.

Кам”яномостівська громада щотижня у вихідні згуртовано  власними силами  проводить толоки задля  благоустрою території громади. Наразі  сільський голова Олександр Ляхов  спільно із мешканцями населених пунктів громади будують спортивні  тренувальні майданчики.

          Workout – це популярний спортивний напрямок із застосуванням тренувального обладнання на  спортивних майданчиках. Даний комплекс – це  гарне доповнення до  вуличних тренажерів, які були встановлені торік.

Тут, на спортмайданчику, буде зростати міцна, здорова наша молодь, яка завжди зможе захистити нашу державу.

Сільський голова  вдячний всім за розуміння, підтримку, плідну роботу на благо розвитку Кам’яномостівської  громади.

11 червня 2022 року на спортивному майданчику Первомайського навчально-наукового інституту НУК ім. адмірала Макарова відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку ЗСУ. Участь в змаганнях брали шість дитячих футбольних команд, серед яких: дві команди ФК «Вікторі», дві команди ДЮСШ, «Дербі» та «Все для даху».

Організаторами заходу виступили обласна та місцева федерації футболу.

На турнір прибули: міський голова Олег Демченко, Олександр Пасічний, народний депутат України, він же є головою асоціації футболу Миколаївської області, його заступник Олександр Балакін, директор ПННІ НУК ім. адмірала Макарова Сергій Доценко.

13 червня 2022 року комунальні служби Первомайська продовжують приводити територію громади до порядку і чистоти. Після грози, яка пройшла ввечері 11 червня, зараз тривають роботи з усунення наслідків негоди.

У суботу в селищі Криве Озеро та у Мазурівському старостинському окрузі працівниками комунальної служби було облаштовано фотозону для жителів та гостей громади, а   Очеретнянський та Мазурівський старостинські округи  наразі  працюють над  скошенням та прибранням трави на кладовищах.  Берізківський  старостинський  округ  теж бореться із  бур’янами.

Кривоозерська селищна рада продовжує флюрографічне виїздне обстеження  мешканців громади. Цього разу  в Тридубському старостинському окрузі відбувся виїзд рухомого флюрографа,

Продовжуємо допомагати нашим захисникам – черговий  вантаж для військових вже у дорозі!

13 червня   Врадіївська селищна рада спорядила та відправила продовольчу допомогу для наших воїнів.

 

 

 

 

 

 

 

Лише разом, лише спільною працею, лише діями заради України і її народу ми наближаємо перемогу! Все буде Україна!

Всі новини →