Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Війна війною, а життя продовжується

20/06/2022

 Новий робочий тиждень Первомайського району розпочався із буденних справ щодо благоустрою територій громад, надання  допомоги переселенцям та ЗСУ, турботою про дітей тощо. Дякувати Збройним силам України,  Первомайський район має змогу мирно працювати, щоб з кожним днем наближати перемогу. Але допоки є країна-агресор, це мирне життя  може зруйнуватись за години.

На території  Кривоозерської   селищної  ради продовжили прибирання в Гойдаївському, Триидубському, Мазурівському, Очеретнянському  старостинських округах.

 

 

 

 

В Секретарському старостинському окрузі  впродовж вихідних днів подбали про дозвілля дітей, а - в селищі Криве Озеро  відбулося урочисте відкриття баскетбольного майданчика та проведено перший турнір між  дитячими командами. Служба у справах дітей Кривоозерської селищної ради провела  профілактичний рейд «Діти вулиці», з метою виявлення бездоглядних дітей  на вулицях селища, проте  порушників комендантської години серед неповнолітніх не виявила.

          Багачівський старостинський округ  Кривоозерської громади потурбувався про переселенців.

           Кривоозерська громада продовжує дбати про здоровя своїх мешканців. Відповідно до  графіку роботи виїздного руху флюрографа, сьогодні відбувся виїзд до села Миколаївка, де 26 осіб пройшли  флюрографічне обстеження;

В Первомайській міській громаді керівництво міста  перевірило місця масового відпочинку громадян  на міському пляжі та в мікрорайоні «Фрегат» біля озера.

Голова міської громади Олег Демченко поспілкувався із  місцевими мешканцями з приводу  благоустрою території  водойми  в мікрорайоні фрегат та  обговорив можливість подальшої співпраці із художником, який створює дерев`яні скульптури, що прикрашають прибирежну зону   місця відпочинку жителів мікрорайону.

           Війна війною, а життя продовжується. Україна переможе!

 

 

Всі новини →