Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Разом до перемоги

22/06/2022

 За сприянням Президента України, Кабінету Міністрів України, Миколаївської обласної військової адміністрації, Миколаївського обласного Гуманітарного Штабу при Миколаївській ОВА, Одеського обласного Гуманітарного Штабу при Одеській ОВА, в період за квітень- червень Первомайській районній військової адміністрації вдалося залучити та передати   восьми громадам Первомайського району гуманітарну допомогу з продуктів  харчування.

Гуманітарна допомога розподілена за принципом кількості мешканців, проживаючих в громадах та  потребуючих допомоги.

Загалом було передано на потреби громад  більше  58 тонн курятини, більше 36 тонн картоплі  та  більше 54 тонн гороху, майже 5,5 тонн молока та муки. Не обійшлося без солодкого- передали  майже 24 тонни цукерок.

Першочергово  гуманітарну допомогу отримали    Збройні  Сили  України та їх підрозділи  із подякою за  мужність та героїзм задля захисту  країни та її народу.

Захисникам надали   курятину, горох та кондитерські вироби. Впевнені, що забезпечення продовольством наших захисників- першочергова та  найважливіша справа.

Гуманітарну допомогу збирали всім миром та  розподіляли для внутрішньо переміщених громадян, людей із інвалідністю та  тим, хто опинився в складних життєвих обставинах.

 Сусідні області підставили братське плече - поділилися своїми запасами. Первомайська районна військова адміністрація отримала від Одеського Гуманітарного штабу при Одеській обласній військовій адміністрації продуктові набори з надписом «Доброго вечора! Ми з України» у кількості 2160 коробок та передала до Первомайської та Кривоозерської громад.   В набори входили основні продукти харчування: крупи, мука, макарони, печиво, о соняшникова олія, молоко, цукор, консерви, чай та кава.

Дякуємо усім благодійникам, які забезпечують продовольчу безпеку  держави, щодня наближають нашу перемогу. Разом нас багато-нас не подолати! Україна переможе!

 

Всі новини →