Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ГО «Щира справа» наближає перемогу

02/08/2022

За сприяння Первомайської районної військової адміністрації   громадська організація «Щира справа»   на чолі із Сергієм Дубрівним надала гуманітарну допомогу для внутрішньо-переміщених осіб.

 Сьогодні Україну знають у світі, як державу, котра відстоює свою незалежність у  кровопролитній війні із загарбницькою  російською агресивною політикою.  Ми відвойовуємо не тільки свої території, але розвінчуємо  російські цивілізаційні міфи про «братні народи» та єдине коріння, показуємо світу всю ницість, жорстокість, варварство та брехливість  російського агресора. Проте  страждають українці, які залишилися без домівки, без засобів існування. Їм потрібна допомога, щоб вижити, перемогти  та відновити  свою Батьківщину. Дякуємо світовій підтримці, тим хто не мовчить, хто діє та разом з нами бореться із рашистською чумою.

World Central Kitchen – благодійна неурядова організація, котра займається забезпеченням їжею мешканців, які потерпіли внаслідок стихійних лих та інших форс-мажорних обставин. Наразі організацію працює в Україні. Її представники, такі як ГО «Щира справа», невтомно допомагають нашому регіону та налаштовані на тісну взаємодію і співпрацю.

На території Первомайського району, у восьми територіальних громадах,  знайшли прихисток майже 10 000  переселенців, які  з початком серпня  отримають гуманітарну допомогу  від  СВІТОВОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ КУХНІ (World Central Kitchen).

  Щиро дякуємо Сергію Дубрівному, його команді  та усім волентерам.   Українці  непереможна нація із найсильнішою армією світу.  Гуртуємося та підтримуємо одне одного. Все буде Україна!

Всі новини →