Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Разом із Врадіївською селищною громадою до перемоги

05/08/2022


За підтримки Первомайської районної організації Товариства Червоного Хреста  України, на цьому тижні у відділі соціального захисту Врадіївської селищної ради розпочалася  видача  продуктів харчування  внутрішньо-переміщеним особам. Які проживають на території Врадіївської селищної ради.

  Громада  дбає про переселенців та малечу, яка через війну була позбавлена власної домівки, спокійних ночей та нормальної їжі. Врадіївська селищна громада, як і  район в цілому, перебуває у відносно спокійній  обстановці, проте щоночі та вдень  сигнали повітряної тривоги бентежать  мешканців  району.

  Особливо важко психологічно маленьким переселенцям. Тож в селі Адамівка молодіжною радою Врадіївської селищної  громади  було проведено вечірню розминку, тренування, Bring Sally up челендж  для місцевих дітлахів,  а по завершенню  заходу  відбулося   безпосереднє спілкування.

Учасники заходу дали можливість дітям  висловити свої пропозиції   щодо подальшої організації спортивно - розважальних заходів та дозвілля на території Адамівського старостинського округу.

   Голова молодіжної ради Руслан Бондаренко, лідер учнівського самоврядування Адамівської ЗОШ, член молодіжної ради Юлія Байдан вручили подарунки,  що складалися  із  засобів гігієни, смачних   соків та кондитерських виробів.

     Врадіївська громада постійно допомагає нашим захисникам. Голова територіальної громади  Микола Москаленко особисто  доправляє зібрану допомогу на передову,  та як досвідчений керівник є ініціатором  багатьох патріотичних  заходів на території громади.

Днями   за участі волонтерів, працівників Центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради та жителів селища було сплетено, маскувальну сітку для передачі нашим бійцям!

Тільки разом до перемоги! 

Всі новини →