Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Благодійний ярмарок для збору коштів на підтримку ЗСУ

05/08/2022

У центрі Врадіївської селищної громади діти, за підтримки небайдужих дорослих та своїх батьків, влаштували благодійний ярмарок просто неба для збору коштів на підтримку ЗСУ.
На ярмарку хлопчики і дівчатка продавали всім охочим свої творчі вироби: патріотичні браслети, сувеніри, кульки, м’які жовто-блакиті сердечка, яскраві вироби сплетені з бісеру, а також смачні тортики, кексики, тістечка, печиво, які випікали разом з батьками.
Підтримав благодійний розпродаж і Анатолій Григорович Коваленко – місцевий видавець книжкового видавницва «Листок».
Під час ярмарку вдалося зібрати 13 000 гривень та 50 євро. Усі кошти будуть передані на потреби воїнів ЗСУ .
 
 
Дітлахи Первомайської міської громади теж провели акції на підтримку наших захисників та спільно з Арт лідерами міста організували благодійну виставку-ярмарок художніх творів митців, крафтовиків, народних майстрів.
Відвідувачі мали змогу придбати вподобані речі і тим самим допомогти нашим бійцям. Адже частину виручених коштів передано на потреби Збройних сил України.
В продовження акції на спортивному майданчику Первомайського навчально-наукового інституту НУК ім. адмірала Макарова відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку ЗСУ.
Війна війною, але життя продовжується. Мистецтво завжди допомагало людству у тяжкі часи. Тож і зараз за допомогою творчих заходів діти висловили свою позицію і відволіклися від проблем сьогодення. Таку націю, де малеча допомагає армії немає у світі.
Це ми-Україна, це наш народ і наше майбутнє.
Слава ЗСУ! Віримо в перемогу.

 

Всі новини →