Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Привітання начальника Первомайської районної військової адміністрації до Дня Незалежнасті України

24/08/2022

 Шановна громадо!

Первомайський район завдяки нашим славетним захисникам має змогу працювати на благо громад, збирати врожаї, дбати про малозахищених мешканців та дітей, розбудовувати інфраструктуру та інше. Ми проживаємо на відносно спокійній території, але поруч щодня обстрілюють Миколаїв та прилеглі до лінії розмежування території, щодня гинуть люди.
Цінуємо свою безпеку, віримо у своїх захисників.
До 24 серпня, цього знаменного дня, Первомайський район намагався в умовах війни досягти певних успіхів, задля рідної держави.
Нам вдалося виконати і перевиконати бюджети громад Первомайського району в цьому важкому році. Ми зібрали великий врожай зернових культур. Первомайський район розмістив та забезпечив житлом і продуктами харчування понад 11 000 переселенців. Ми об”єднали волентерські зусилля та допомагали ЗСУ.
Дякую усім територіальним громадам та їх керівникам за злагоджену роботу задля мирного майбутнього.
Це та мала крихта, яка в межах держави, стане великою перемогою української нації над тоталітарними імперськими амбіціями загарбників.
Прийміть сердечні вітання з нагоди всенародного свята - Дня Незалежності України!
24 серпня, зазвичай, був вихідним днем із масштабними заходами святкування, а напередодні ми відзначали День державного прапора України, проте після перемоги ми надолужимо все, що вкрала у нас війна, ми прикрасимо державним прапором усі території України, на знак ідентичності нації, нації переможців та героїв.
Головне сьогодні відстояти свою незалежність, звільнити свої території, відбудувати рідну країну.
В цей знаменний день демократії й громадської злагоди нашого народу, який став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці, щиро зичу Вам миру, повернення додому наших захисників та захисниць, благополуччя усім родинам та всім нам бажаю здолати будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.
Нехай божа земля наших славетних предків, князя Володимира Великого, збереже Україну, збереже українську націю. Тільки разом – ми сила. Тільки разом до перемоги.
Начальник Первомайської районної
військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ

Всі новини →