Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine»

20/09/2022

 Щорічно в третю суботу вересня Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» – учасник загальносвітового руху «Let’s Do It World» виходить на прибирання у своїй країні.

Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті.
Кривоозерська громада Первомайського району долучилася з дотриманням обмежень воєнного часу до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Вихованці Кривоозерського ліцею №2 прибрали територію біля пам'ятника захисникам територіальної цілісності України, а в Багачівському старостинському окрузі прибирали, красили біля пам'ятника Скорботлива мати.
Протягом минулого тижня Первомайська міська громада облаштовувала сміттєві майданчики в різних мікрорайонах міста з подальшим встановленням євроконтейнерів для збору відходів.
Вцілому в акції взяли участь 24 регіони нашої держав під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» Мільйони учасників із 191 країни світу обє”дналися, з метою формування культури чистоти, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля та відповідального споживання серед громадян. Тож Первомайський район вніс свою частку у всесвітню справу чистоти і порядку.

Всі новини →