Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Ситуація на території Первомайського району 19 жовтня 2022 року

19/10/2022

 
Ситуація на території  Первомайського  району відносно спокійна. Ніч минула без подій. 
Продовжуємо робочий тиждень. 
Кривоозерщина тримає тил, працює задля  розвитку території старостинських округів, надає допомогу внутрішньо переміщеним особам та щиро дякує  департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА за  юлагодійність.
В Секретарському старостинському окрузі активно готуються до старостинського дня і проводять благоустрій на території округу із залучення важкої техніки.
 В Луканівському старостинському окрузі продовжують підготовку до зимового періоду і заготовляють дрова для сільського Пункту здоров’я, прибирають біля Будинку культури опале листя. Прибирали та висаджували квіти в Мазурівському старостинському окрузі.
Первомайською міською громадою 15 жовтня 2022 року розпочали  роботи  щодо капітального ремонту по вулиці  Маршала Рибалка на відрізку дороги від залізничного переїзду до Первомайського МКК. Об’єм робіт досить великий. Поки дозволяють погодні умови і щоб не заважати руху транспорту, робітники працюють навіть увечері. Аби завершити ремонт аварійного відрізку дороги якнайшвидше, міський голова особисто інспектує ремонтні роботи.
Будьмо єдині, злагоджені та організовані. Дбаємо про своїх  рідних та близьких -не ігноруємо сигнали повітряної тривоги. 
Ворог в агонії   нищить  енергетичну  систему України, влаштовує нам енергетичний голод. Але  йому це не вдасться. Вранці та ввечері, в час пік. економимо електроенергію, не вмикаємо зайві електроприлади. Це не важко- важко на передовій!  Дбаємо про свою енергетичну безпеку разом.
Віримо в Збройні сили України!
  Сергій САКОВСЬКИЙ 

Всі новини →