Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Привітання начальника районної військової адміністрації з нагоди Дня Соборності України

20/01/2023

 22 січня ми відзначаємо національне свято - День Соборності України. Саме цього дня у 1919 році на площі біля Софії Київської відбулась доленосна для всіх українців подія - урочисте проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Українці завжди мріяли про незалежність, соборність і власну державність, тож ця подія стала першим реальним кроком до формування сучасної України.

Нині це свято символізує єдність українських земель та нагадує всій світовій спільноті, що немає окремої Східної і Західної України. У нас – єдина, суверенна держава, а всі ми – представники єдиного українського народу.

Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України!

 Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Бажаю нам усім здорового прагматизму і щирої віри для побудови економічно незалежної та соціально відповідальної держави, потужного та розвинутого Первомайського району.

З повагою

Начальник районної

військової адміністрації                                                        Сергій САКОВСЬКИЙ

 

Всі новини →