Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Увага! Фальсифікат

03/02/2023

        Первомайське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє споживачів та реалізаторів про надходження в обіг фальсифікату вище представленого масла вершкового.

       За офіційним зверненням  до Держпродспоживслужби виробника ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ», юридична та фактична адреса: 61035, місто Харків, вул. Матросова, 1А стосовно виявлення фактів фальсифікаціїпродукції, виробництва вказаного підприємства, а саме: масла солодковершкового екстра 82,5%. В реалізації є партія даного масла, яка підроблена невідомою фірмою, і на що необхідно звернути увагу:

-         На упаковці фальсифікованого масла  невірно зазначено назву Товариства, а саме: ТОВ «Фірма Апрель» замість ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ» зареєстрованої у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань назви виробника;

-         Партія фальсифікованого масла має зазначену дату на фасуванні: дата вжити До 31.03.2023.

У разі виявлення вищезазначеного масла  в обігу, просимо негайно інформувати Первомайське районне управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: Миколаївська область, м. Первомайськ, вул. М. Демченко, 8в за телефоном (05161) 7 – 53 – 58, або на електронну адресу prv_vetmed@ukr.net для його подальшого вилучення з обігу та випробування стосовно наявності у ньому немолочних жирів.

Всі новини →