Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Віталій Кім перевірив процес набору добровольців до «Гвардії наступу»

10/02/2023

У четвер, 9 лютого, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та начальник патрульної поліції Миколаївської області Віталій Даніла відвідали один із ЦНАПів Миколаєва та проінспектували якість проведення консультацій щодо вступу до «Гвардії наступу».

Очільник області високо оцінив ефективність роботи й компетентність представників Нацполіції, Держприкордонслужби та Нацгвардії, які проводять консультації в центрі надання адміністративних послуг.

Зокрема, він зазначив, що задоволений результатом побаченого, а добровольці, які виявили бажання записатися до бригад, зможуть отримати всю необхідну інформацію стосовно формування нових підрозділів.

За словами Віталія Кіма, мотивація є основним пріоритетом для вступу до лав штурмових бригад та виконання військових завдань.

«Гвардія Наступу» – це будуть герої, тому що зараз країна готується відвоювати свої території повністю, і вони безпосередньо братимуть участь у штурмових діях», – поділився він власними очікуваннями від проєкту.

Зі своєї сторони Віталій Даніла повідомив, що багато поліцейських наразі зацікавлені вступити до бригад «Гвардії наступу».

«Чинні співробітники Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби мають право перевестися та вже це роблять. Зокрема, з патрульної поліції нашого міста також є багато охочих», – запевнив Віталій Даніла.

Нагадаємо, що кожен охочий може самостійно обрати підрозділ з урахуванням своїх переконань: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» або «A30В».

Дізнатися більше інформації та записатися онлайн можна на сайті 			        <p align=Всі новини →