Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Захистити свою країну. Майбутнє України в твоїх руках.

14/02/2023

 Як так сталося, що по завершенню першого року героїчної боротьби Українського народу на Первомайщині закінчились справжні чоловіки?
Нажаль, якщо взяти офіційні цифри,  то добровольців, які по власній ініціативі згодні захищати державу, на сьогоднішній день дуже мало. Хоча чоловіків в нас  ще вдосталь. 
Багато хто підтримує економіку, можливо хтось доглядає за старенькими близькими чи маленькими дітьми… Можливо все. Однак і можливо те, що  згодом, не дай Боже, доведеться захищати не свою країну, яка сьогодні має змогу вас навчити, вдягти, забезпечити захистом і достатком. Практика така, що у випадку, якщо ви сьогодні не захистите своє, завтра доведеться захищати чуже!
Це не заклик до совісті, це намагання пояснити реальність. А реальність така, що кожен чоловік в умовах воєнного стану повинен бути в першу чергу воїном. Якщо ворога не зупинити завчасно, ворог прийде до вас додому.
Тож, закликаю кожного, хто прагне захистити свою родину - дітей, батьків, дружин, не зволікати, а зрозуміти вже зараз, що час настав.
Чекаємо на кожного в районних територіальних центрах комплектації та соціальної підтримки, в першу чергу для оновлення своїх персональних даних, а потім за необхідності  пройти навчання та бойове злагодження у складі ЗСУ. Там, де сміливість і відвага, честь і повага, як зараз так і через майбутні покоління!

Начальник Первомайської РВА Сергій САКОВСЬКИЙ 

Всі новини →