Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

МістаГероїв - волонтер отець Павло Лотоцький

05/04/2023

 #МістаГероїв Волонтер… Скільки доброти та милосердя у цьому слові! Скільки турботи та безкорисливості! Серед українців нині чимало тих, котрі готові проявити ініціативу долучитися до волонтерського руху, усвідомлюючи, що за це ніхто не платить грошей. Волонтери інвестують свій час та зусилля на вирішення особливо важливих суспільних проблем, керуючись при цьому лише безкорисливим бажанням змінити світ та себе на краще. Як прекрасно, коли є такі люди! Особливо тоді, коли у країні триває повномасштабна війна. Вона змусила багатьох цивільних та військових опинитися у скрутній ситуації. Окрім допомоги держави, на поміч прийшли саме волонтери.

У Кривоозерській селищній громаді зразковим волонтером для кожного є отець Павло Лотоцький. Мудрий, розсудливий, відповідальний, завжди готовий подати руку допомоги. Розмова з ним завжди приємна та змістовна. Отцю Павлу разом із помічниками  довелося побувати у багатьох куточках України, де тривають активні бойові дії, допомагаючи військовим.

Учениця 9 класу КЗ Кривоозерського ліцею №1 Анна Жигайло взяла інтерв’ю у волонтера. Було легко спілкуватися із отцем Павлом. Він розповів про те, хто допомагає йому творити добрі справи на благо України, де довелося побувати волонтеру разом їз своєю командою. Такі люди формують культуру волонтерства в Україні, демонструючи світові нескореність народу, патріотизм та віру в те, що правда обов’язково переможе.

Всі новини →