Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбувся комісійний моніторинговий візит до Комунального Закладу «Березківський мистецький ліцей»

01/05/2023

 20 квітня 2023 року відбувся комісійний моніторинговий візит до Комунального Закладу «Березківський мистецький ліцей» Миколаївської обласної ради, Миколаївська область Первомайський район, село Берізки. 

За участю начальника служби у справах дітей Миколаївської ОВА Ірини ПОНОМАРЬОВОЇ, представника національної сервісної служби Олени РАДИК, спеціалістів обласної служби та представників регіональних служб у справах дітей, а саме: служби у справах дітей Первомайської військової райдержадміністрації, служби у справах дітей Кривоозерської селищної ради, Первомайського міського управління у справах дітей.

Головною метою зустрічі було налагодження співпраці та посилення контролю за виконанням вимог щодо повернення дітей з інтернатних закладів та створення належних умов для проживання в рідних сім’ях. Під час моніторингу перевірені особові справи дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які влаштовані до закладу за заявами батьків.

З Первомайського об'єднаного району в ліцеї навчаються 28 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 7 родинних груп.

Також в Березківському ліцеї навчаються діти-переселенці з багатодітної родини, які проживають в с. Березки у найманому житлі. Відбулася зустріч начальника служби ОВА з дітьми, які повернулися з евакуації. Були досліджені документи щодо облаштування укриття. Під час повітряної небезпеки діти мають можливість перебувати в укритті. Приємно вразило облаштування навчальних класів та ігрових, спортивних майданчиків, паркової зони, які сприяють гармонійному, корисному відпочинку та дозвіллю дітей.

Всі новини →