Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вшанували пам’ять полеглих у Другій світовій війні

08/05/2023

8 Травня – День пам’яті та примирення. 
 
Вшанувати пам’ять полеглих у Другій світовій війні та покласти квіти до Меморіалу Слави прийшли начальник районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, заступники, представники міста, а також сім’ї полеглих та небайдужі городяни.
 
Минуло 78 років відтоді, як скінчились найкровопролитніші бої у історії, але ми і понині згадуємо тих, хто загинув на фронтах, в окопах, побував у полоні, концтаборах, тих, хто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.
    
 
За дорученням Сергія САКОВСЬКОГО, заступник начальника РВА Алла СТЕЦЬ була присутня в Кривоозерській територіальній громаді на відкриті алеї слави Героям, які загинули через масштабне військове вторгнення російської федерації у боях за свободу та незалежну Україну, які стали на захист Батьківщини. Це сакральне місце, де кожен повинен віддати шану військовим, які розпрощалися із власним життям заради кожного з нас. Їхня жертовність вимагає від нас відповідальності. 
Вічна пам’ять усім загиблим захисникам України! Бережімо пам’ять про усіх полеглих, завжди пам’ятаймо величезну ціну нашої свободи.
     
 
    
 
 
 
 

 

Всі новини →