Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Привітання начальника райвійськадміністрації з Міжнародним днем медичної сестри

12/05/2023

 Шановні медичні сестри Первомайського району!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Міжнародним Днем медичної сестри!

У всі часи зосередженням милосердя були жінки, яких за особливо чуйне серце, добрі руки та велике терпіння називали сестрами. Медична сестра - це не тільки професія, це покликання. Професія, яку ви обрали заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу. Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках - людські життя.

На превеликий жаль, наразі наша країна перебуває у стані війни, розв’язаної росією проти України, і сьогодні, як ніколи, ми розуміємо неоціненну роль медицини та медичного персоналу у збереженні людського життя та здоров’я. Саме медичні сестри стають справжніми янголами-охоронцями для наших військових на полі бою і ризикують своїм життям заради порятунку поранених.

Низький уклін і безмежна вдячність вам, шановні медичні сестри, за чуйні серця, врятовані життя, за те, що ви не жалієте сил і часу на боротьбу з недугами, розділяєте і полегшуєте біль і страждання, за відданість обраній професії. Від щирого серця бажаю всім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, невичерпності сил і завзяття. Нехай щастям і любов'ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення і радість.

З глибокою повагою та найкращими побажаннями начальник Первомайської районної військової адміністрації  Сергій САКОВСЬКИЙ

 

 

 

Всі новини →