Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щасливі діти – міцна родина – успішна Україна!

17/05/2023

  Пріоритетом влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, є - саме сімейне виховання.

Дитинство – це чудова пора сподівань на щасливе майбутнє та здійснення мрій. Кожна дитина має право на достойне та  щасливе життя.
Захист дітей є одним із пріоритетів нашої держави.

Так, відповідно до розпорядження начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО від 05.05.2023 року довлаштувано на виховання та спільне проживання в родину прийомної матері жительки села Лиса Гора малолітнього хлопчика дитину, позбавлену батьківського піклування який перебував в  КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ "ПЕРВОМАЙСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ" МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ з метою забезпечення права дитини, позбавленої батьківського піклування, на сімейне виховання та здоровий розвиток.

Прийомна родина функціонує на території району з 2014 року, на виховані та утримані прийомної матері знаходиться ще 3 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ще одна дівчинка уже досягла повноліття і розпочала самостійне життя.

Щиро дякуємо вашій сім’ї, яка подарувала дітям частинку свого серця і сімейний затишок.

Прийміть  найщиріші слова поваги. Ви дали цім дітям, які  будуть зростати у вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину. Ви відкрили дітям своє серце, розділили з ними свою любов і душевне тепло.

 

Всі новини →