Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Зі святом наші Герої!

23/05/2023

 23 травня відзначаємо День Героїв України - це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто поклав своє життя за нашу з вами свободу, тих, хто боровся і захищав Україну!

Завдяки подвигу наших співвітчизників - лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Січових стрільців, вояків Армії УНР, холодноярців та воїнів УПА - Україна здобула омріяну Незалежність. А сьогодні завдяки сучасним героям - Героям небесної Сотні, учасникам АТО, учасникам бойових дій - Україна і гідно надалі відстоює свою державність в часі війни з російським агресором.
 
Це свято покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму. Адже столітні випробування нашого народу ще раз засвідчили, що Україна лише тоді буде могутньою державою, коли національна ідея з кожним поколінням передаватиметься від діда до батька, від батька до сина.
 
У цей день бажаю кожному українцю миру та злагоди в рідній оселі. Гартуймо тіло та дух, шануймо та пам'ятаємо всіх, хто боронить нашу державу як на землі, так і в лавах Небесної гвардії. Покоління українських Героїв боролись за вільну й самостійну державу!
 
Слава Україні!
 
З повагою
Начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ

Всі новини →