Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

З Міжнародним днем захисту дітей!

01/06/2023

Щорічно 1 червня в Україні відзначається День захисту дітей.

Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. А діти — це маленькі частинки великого щастя, чудо, яке наповнює життя кожного дорослого щирою  радістю і теплотою. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Особливо зараз, в період війни з російськими окупантами, першочерговим завданням кожного дорослого є збереження життя та здоров’я дитини.

Зараз, як ніколи, необхідно об’єднувати зусилля заради дітей, адже вони - наше майбутнє. Наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх будинках, не боячись сирен чи вибухів. Тому ми дорослі маємо вибороти, зберегти і передати їм вільну, суверенну, успішну Україну!

А нашим маленьким мешканцям Первомайського району бажаю сонячного літа, веселих канікул, усмішок, щастя, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і непотворних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!


Начальник Первомайської районної військової адміністрації            Сергій Саковський

Всі новини →