Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулось засідання районної комісії ТЕБ та НС

02/06/2023

 2 червня 2023 року,  Начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій Саковський провів засідання районної комісії ТЕБ та НС.

Ключове питання порядку денного - укриття населення в об'єктах фонду захисних споруд цивільного захисту та забезпечення безперешкодного цілодобового доступу до них.
 
"Керівництвом району поставлені завдання усім головам територіальних громад забезпечити належне функціонування захисних споруд цивільного захисту та забезпечити цілодобовий доступ населення до них. Також дано доручення визначити конкретних відповідальних осіб, в кожному укритті, які будуть відповідати за їх належну експлуатацію та забезпечувати цілодобовий доступ до них.
 На разі триває додаткова перевірка абсолютно усіх укриттів, які розташовані в місті Первомайськ та Первомайському районі, комісіями до складу яких увійшли представники ДСНС, Національної поліції та представники органів місцевої влади. Це питання взято під жорстокий контроль. Наголошено про персональну відповідальність усіх посадових осіб відповідальних за належне утримання захисних споруд та забезпечення цілодобового доступу до них населення. Безпека людей залишається пріоритетом у державній політиці." - зазначив Начальник Первомайської РВА Сергій Саковський

Всі новини →