Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

29 серпня - День пам’яті захисників України

29/08/2023

 29 серпня в Україні відзначається День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

Цей день об'єднує різні покоління, кожне з яких має своїх Українських Героїв, які віддали своє життя в ім'я суверенності та єдності нашої держави.

 

Сьогодні Україна переживає найбільше випробування в своїй новітній історії - збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора.

 

У День пам'яті захисників України ми вшановуємо пам'ять кожного воїна, медика, волонтера, які за нашу можливість мирно жити на своїй землі віддали найцінніше - своє життя. Ціну яку платить за своє майбутнє український народ - надто висока. Тому в нас немає інших варіантів, ніж вистояти і перемогти! Побудувати сильну й успішну Україну. Бо саме за це віддали свої життя найкращі патріоти нашої держави. І за це б'ються сьогодні на фронті українські воїни.

 

Ми в скорботі схиляємо голови перед величним подвигом героїв, які полягли в боях за вільну, незалежну і нескорену Україну. Вічна шана та пам'ять! Ми не забудемо! Слава Україні!

 

З повагою начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ

Всі новини →