Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Міжнародний день пам'яті жертв фашизму

11/09/2023

 Звертаюся до вас з приводу надзвичайно важливої події – Міжнародного дня пам'яті жертв фашизму. Сьогодні, коли наша країна протистоїть агресії росії, цей день набуває особливого значення. Ми продовжуємо відстоювати нашу незалежність і суверенітет, і це нагадує нам, наскільки важливо боронити свободу та права кожного громадянина.

 

Ця дата безпосередньо пов'язана з Другою світовою війною. Україна, безумовно, має особливий статус у цьому контексті, бо наша країна найбільше постраждала від військових злочинів та бойових дій.

 

Міжнародний День пам'яті жертв фашизму встановлено для відзначення та вшанування пам'яті мільйонів людей, які стали жертвами фашистських режимів. Ми нагадуємо собі в цей день, що жодна держава не виграє від фашистського правління, і жодна нація не стала багатшою чи щасливішою від знищення інших народів.

 

Нехай ця дата стане нагадуванням про нашу історію, єдність та мужність наших громадян, які завжди готові відстоювати свою країну від агресорів. Ми зупинимо той жах, що сіє ворог на нашій землі, і в майбутньому зробимо все, щоб трагедія більше не повторилася.

 

Разом до Перемоги!

 

З повагою начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ

Всі новини →