Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

З Днем Миколаївської області

22/09/2023

 Миколаївщина - це родючі землі, багата історія та унікальна природа. Це потужні підприємства та інвестиційний потенціал. А головне - це Люди. Працьовиті, мужні, вольові, щирі та цілеспрямовані. З історіями успіху, крутими ідеями та добрими серцями. Миколаївщина – місце Сили для кожного з нас!

 

Але в наш дім прийшла війна. Зараз у нас багато руйнувань, щоденні обстріли, є тимчасово окуповані території. Але ми продовжуємо жити та боротися! Сьогодні, 22 вересня, ми святкуємо День Миколаївської області, і цього року ми відзначаємо його, виборюючи нашу Волю та Свободу! Усі ми об’єдналися та стали на захист Миколаївщини. І як ніколи, ми особливо відчуваємо любов і гордість за свою малу Батьківщину.

 

Ми продовжуємо робити нашу справу, незважаючи ні на що. Ми заснували гуманітарні штаби та надаємо допомогу усім громадам. Багато хто з перших днів стали на захист своєї рідної землі у лавах ЗСУ, аграрії продовжують обробляти поля та збирати урожай, медики рятують життя та надають допомогу навіть на окупованих територіях, вчителі продовжують навчати наших дітей.

 

Усі до єдиного ми об'єдналися та працюємо заради Перемоги. Ми переможемо і відбудуємо усі міста і села. Миколаївщина - це Україна! Так було, є й буде! Зі святом!

 

З повагою начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ

Всі новини →