Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

13/11/2023

Робочий тиждень розпочався з проведення чергової апаратної наради під головуванням начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія Саковського.

Нараду розпочали з хвилини мовчання, на якій всі присутні вшанували пам’ять за загиблими внаслідок збройної агресії рф – країни-агресора, проти нашої держави.
У ході наради обговорили про поточний стан справ у структурних підрозділах.
Також було заслухано інформацію про виконані завдання, проаналізовано проблемні питання та обговорено пропозиції щодо їх вирішення. Сергій Володимирович звернув увагу присутніх про недопущенні корупційних проявів в органах державної влади та місцевого самоврядування.
З метою посилення контролю за використання коштів місцевих бюджетів при Миколаївській обласній військовій адміністрації утворено робочу групу «Прозорість і підзвітність» до складу якої увійшли представники облвійськадміністрації та правохоронних органів.
Також начальник РВА Сергій Саковський зазначив, що для поширення практики прозорості та підзвітності використання коштів місцевих бюджетів на рівні територіальних громад району Первомайська РВА через сайт запроваджує щотижневе інформування населення району про надходження та використання коштів державного та місцевого бюджетів району.
За результатами апаратної наради відповідальним виконавцям були надані відповідні доручення.

Всі новини →