Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Негода на Первомайщині

27/11/2023

 Негода вирує на Первомайщині

 

Траса Р-75 після повороту на Кримку в напрямку міста Первомайськ через погіршення погодних умов застрягли у заметах та не могли самостійно продовжити рух  автобус Первомайськ-Одеса та декілька легкових машин. Приблизно 25 людей. Головне управління ДСНС України у Миколаївській області вивільнили транспортні засоби зі снігових заметів.

 

Траса Р-75 біля Кривого Озеру застрягла маршрутка Київ- Миколаїв. Орієнтовна кількість людей 20 осіб. Автобус витягнути поки що не вдалося. Головне управління ДСНС України у Миколаївській області 10 людей завезли на ночівлю в Кривоозерську ЦРЛ, 10 людей доправлено в місто Первомайськ: 7 розʼїхалися додому та знайомим,  3 особи на вул. Чкалова, 87 ( терцентр стаціонар).

 

Траса М13 30 людей, яких було заблоковано евакуювали, доправили до міста Первомайська. З евакуйованих: 15 місцевих, 5 розʼїхалися по знайомим,  7 осіб на вул. Сальвадора ( будинок пристарілих), 3 особи на вул. Чкалова, 87 ( терцентр стаціонар).

 

О 22 годині за Лукашівським переїздом на трасі Н-24 підрозділом ДСНС було витягнуто з кювету автобус білого кольору з 25 дітьми 10-12 років. За повідомленням Головного управління ДСНС України у Миколаївській області - ніхто не постраждав. Автобус поїхав далі в напрямку Южноукраїнська.

 

Кривоозерська громада

В напрямку с. Бурилово в сніговому заметі 8 автомобілів. В транспортних засобах перебувало 20 людей, 1 вагітна в швидкій допомозі.

 

Р-75 с. Луканівка 6 авто, в транспортних засобах перебувало 18 людей.

 

с. Гойдаї 4 авто,  в транспортних засобах перебувало 7 людей.

Мікрорайон Волощино селище Криве Озеро за межами населеного пункту 1 авто,  в транспортному засобі перебувало 3 людини, серед них неповнолітня дитина.

 

Всіх людей евакуйовано, 3 авто залишено в заметах без людей. До рятувальних робіт були залученні піддрозділ ДСНС, відділ поліції, КУ "Благоустрій", ФГ «Закревського 2010», ФГ «Злагода», ФГ «Лан», ФОП Шляхтюк. Загалом  9 транспортних засобів.

 

Станом на 20-00 «Пункти незламності» відвідало 25 осіб по Кривому Озері і 13 осіб ДСНС у м. Первомайськ.

Всі новини →