Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нагородили почесними грамотами Первомайської районної військової адміністрації працівників Первомайського районного територіального комплектування та соціальної підтримки

06/12/2023

 06 грудня відзначають своє професійне свято - Збройні сили України. Жодні слова не здатні в повній мірі передати те значення, яке мають ЗСУ для української держави. Та ту вдячність, яку кожен українець відчуває сьогодні до свої захисників.

За зразкове та сумлінне виконання службових обов’язків під час воєнного стану, значний особистий внесок у зміцнення обороноздатності Первомайського району, здобуття незалежної України, захист її суверенітету та територіальної цінності, відданість інтересам держави, патріотизм, мужність , активну життєву позицію та з нагоди Дня Збройних Сил України за дорученням начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО заступник начальника Первомайської районної військової адміністрації Лілія НЕДАШКІВСЬКА нагородила почесними грамотами Первомайської районної військової адміністрації працівників Первомайського районного територіального комплектування та соціальної підтримки.

Подякувала за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та відданість своїй справі. Побажала міцного здоров’я, стійкості духу, життєвої енергії та родинного затишку під мирним небом України.

 

Всі новини →