Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Безпекові заходи та допомога ЗСУ – у пріоритеті!»: Сергій Саковський про видатки місцевих бюджетів на Первомайщині

12/12/2023

 Майже 46 млн грн з бюджетів усіх рівнів направлено на допомогу Збройним силам України, територіальну оборону та підтримку силових структур. Про це вчора, 11 грудня, на брифінгу повідомив начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій Саковський.

 

«Структури видатків цього року змістилася в сторону безпекової складової. Майже 46 мільйонів гривень направлено на допомогу нашим захисникам. Ще 27 мільйонів – на облаштування укриттів. А понад 11 млн грн скерували на поповнення місцевих матеріальних резервів», – зазначив Сергій Саковський.

 

Крім того, на території Первомайського району налічується понад 300 захисних споруд. Це сховища, протирадіаційні та найпростіші укриття. Вони проходять щоквартальні комісійні обстеження.

 

«У поточному році державним та місцевими коштом розпочато будівництво двох нових укриттів. На ці роботи Первомайською міською територіальною громадою виділено 17 мільйонів гривень. Стільки ж профінансувала держава. В Арбузинській ТГ на будівництво укриття виділено 38 мільйонів гривень, 11 з яких – це місцевий бюджет. Будівельні роботи мають бути закінчені наступного року» - додав очільник Первомайської РВА.

Всі новини →