Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева апаратна нарада

18/12/2023

18 грудня під головуванням начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО відбулась чергова апаратна нарада, на якій підсумовано роботу за попередній тиждень та обговорений поточний стан справ у районі.

Нараду розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання, на якій всі присутні вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російських окупантів. Вічна пам'ять і слава воїнам, які захищали Батьківщину і кожного з нас.

Очільник РВА проаналізував проведену за минулий тиждень роботу та визначив коло завдань на найближчий період.

Допомога ветеранам у пристосуванні до мирного життя сьогодні стане одним із ключових питань у нашій роботі.

Після періоду служби військовослужбовці повинні знову встановити звичний спосіб життя, забезпечити себе та свої родини, відновити соціальні зв'язки. У цьому процесі фізична підтримка та допомога від помічників відіграють незамінну роль, допомагаючи ветеранам зрозуміти, що вони не самотні у своїх стежках до адаптації.

Йшлося також про стан прийняття бюджетів на 2024 рік на чергових сесіях громад Первомайського району.

Водночас наголошено на своєчасності виконання завдань, передбачених розпорядчими документами вищого рівня і власних рішень та повноту інформування на їх виконання.

Також розглянуто інші питання поточної роботи адміністрації.

Начальник РВА підбив підсумки ділового засідання та надав низку відповідних протокольних доручень керівникам структурних підрозділів.

Продовжується щотижневе інформування населення району про надходження та використання коштів державного та місцевого бюджетів району.

Детальніше у рубриці "Прозорість та підзвітність" на офіційному вебсайті Первомайської РВА

https://pervomaysk.mk.gov.ua/ua/1699353091/

 

Всі новини →