Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

АПАРАТНА НАРАДА В ПЕРВОМАЙСЬКІЙ РВА

15/01/2024

 Сьогодні, 15.01.2024 під керівництвом начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО відбулась апаратна нарада за участю заступників начальника та керівників структурних підрозділів районної військової адміністрації, під час якої керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення.

Нараду розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання, на якій всі присутні вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російських окупантів.

Основні питання, які були обговорені на нараді:

щодо звітності військового обліку;

декларування за 2021, 2022, 2023 роки;

щодо виконання виконавчої дисципліни та ін.

Також були розглянуті питання щодо роботи пунктів незламності на території Первомайського району, ліквідації наслідків негоди 8-10 січня поточного року на території району.

 Очільник району підкреслив, що основні пріоритети у 2024 році залишаються незмінними. Проєкт «Прозорість і Підзвітність» - це постійний моніторинг за станом проведення закупівель в районі. Вивчаються питання дотримання замовниками законодавства, а також доцільності та обґрунтованості витрачання бюджетних коштів.

Ще раз наголошую: усі закупівлі мають бути чесними і справедливими. А можливості для участі у постачальників товарів та послуг – рівними.

За результатами наради начальник Первомайської РВА надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної військової адміністрації.

Працюємо далі та щодня незмінно дякуємо нашим воїнам - усім, хто б’ється заради нашої Перемоги.

Всі новини →