Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Конфедерація роботодавців представила комплексний посібник з працевлаштування осіб з інвалідністю

23/01/2024

Конфедерація роботодавців України представила найповніший посібник з працевлаштування осіб з інвалідністю. Він є частиною проєкту «Разом», який містить ще 4 компоненти – інформаційно-консультаційну платформу, аналітичну систему, огляд кращого міжнародного досвіду та відео з кращими практиками працевлаштування осіб з інвалідністю українськими компаніями. Проєкт реалізовано за підтримки Міжнародної організації праці.

Метою проєкту «Разом» є допомога роботодавцям у працевлаштуванні осіб з інвалідністю.

У посібнику зібрана вся інформація щодо працевлаштування осіб з інвалідністю – від загальних положень, базової інформації до відомостей про переваги та стимули для роботодавців. В посібнику зібрана вся інформація, де описана вся процедура від пошуку кандидатів до працевлаштування. Посібник розміщений на платформі "Разом".

Враховуючи, що законодавство постійно змінюється, посібник буде оновлюватись – цифровий формат дозволяє це оперативно зробити.

Посібник випущено у двох версіях – повній і базовій. Базова версія представляє інтерес для тих роботодавців і фахівців з управління персоналом, які хочуть мати загальне уявлення про систему. Повна версія містить практичні поради та приклади щодо працевлаштування осіб з інвалідністю, розрахунку нормативів тощо.

Платформа "РАЗОМ" https://pwd.employers.org.ua/ua

Посібник "Працевлаштування осіб з інвалідністю" https://pwd.employers.org.ua/ua/book

 

Всі новини →