Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Зустріч з родинами військовополонених та зниклих безвісти військовослужбовців у м. Первомайськ

26/01/2024

Сьогодні, 26 січня 2024 року за дорученням начальника районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО заступник начальника районної військової адміністрації Лілія НЕДАШКІВСЬКА разом з фахівцями Південного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими провели зустріч з родинами військовослужбовців, які потрапили у полон або зникли безвісти.
У заході взяли участь представники Первомайського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
Під час зустрічі обговорили низку важливих питань, що стосуються обмінів та переговорного процесу, інформаційної гігієни. Також йшлось про комунікацію зі слідчими Національної поліції та військовими частинами, зокрема про отримання витягів з актів службового розслідування.
Окремо, представники Координаційного штабу надали родинам персональні консультації, а також встановили контакт для подальшого супроводу.
Якщо Ваш рідний у неволі, зник безвісти — Ви маєте змогу звернутись за допомогою та персональним супроводом до Південного регіонального центру Координаційного штабу за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікопольська, 37, або за телефоном 0800-200-202 (лінія працює у робочі дні з 10.00 до 16.00).

Всі новини →