Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

АПАРАТНА НАРАДА В ПЕРВОМАЙСЬКІЙ РВА

30/01/2024

 29 січня 2024 року за дорученням начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО, перший заступник начальника РВА Олег ЮРЧЕНКО провів апаратну нараду за участю заступників начальника та керівників структурних підрозділів районної військової адміністрації, під час якої керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності, підняли проблемні питання та обговорили шляхи їх вирішення.

Нараду розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання, на якій всі присутні вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російських окупантів.

Заступник начальника РВА Лілія НЕДАШКІВСЬКА  доповіла, що 28 січня, о 22:30 під час бойової роботи підрозділів протиповітряної оборони із відбиття дронової атаки, внаслідок падіння уламків збитих БпЛА, в Арбузинській громаді пошкоджено адміністративну будівлю, заклад освіти, лікарню та приватний сектор. Постраждалих немає. Дала доручення відділу оборонної роботи та цивільного захисту щодо підготовки матеріалів на позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ і НС при Первомайській РВА.

Присутні обговорили питання щодо оприлюднення даних по програмі «Прозорість та підзвітність».

Олег Андрійович:

«Щоб щось придбати на бюджетні гроші під час війни, потрібно дуже добре це аргументувати, але потрібно діяти злагоджено, відкрито і прозоро. Першочергово кошти мають бути спрямовані на забезпечення потреб Сил оборони України, будівництва фортифікаційних споруд, утримання належного стану укриттів тощо».

Також окремо, перший заступник начальника РВА наголосив на важливості харчування дітей у школах й дитячих садочках, суворо попередив про особисту відповідальність за дотримання всіх встановлених норм та збереження здоров’я дітей.

Водночас наголошено на своєчасності виконання завдань, передбачених розпорядчими документами вищого рівня і власних рішень та повноту інформування на їх виконання.

Був визначений перелік питань, по яким Олег Андрійович надав відповідні доручення.

Всі новини →