Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада Первомайської РВА з питань стану оборонно-мобілізаційної роботи

04/02/2024

 2 лютого 2024 року відбулась нарада з сільськими, селищними, міськими головами територіальних громад Первомайського району під головуванням начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО за участі заступників начальника РВА, керівного складу Первомайського РТЦК та СП, представниками Національної поліції.

Під час роботи доведено розпорядження Генерального штабу ЗСУ, голови Миколаївської ОВА, начальника Первомайської РВА.

Розглянуто питання стану виконання розпорядження начальника Первомайської РВА щодо призову військовозобов’язаних та вилучення транспортних засобів і техніки за період з 15.01.2024 по 31.01.2024.

Стан створення, утримання та нарощування фонду захисних споруд цивільного захисту Первомайського району для забезпечення укриттям населення.

Про належне виконання плану проведення спортивних заходів серед учнів на 2023-2024 навчальний рік за ініціативи Президента України щодо реалізації регіональної програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Під час засідання сторони обговорили також інші актуальні питання.

Наприкінці наради Сергій Володимирович нагадав присутнім про діючу програму «Прозорість та підзвітність», зазначивши, що відкритість діяльності громад є підґрунтям для формування довіри як у іноземних партнерів, так і у держави, ОВА.

За підсумками роботи Первомайська РВА усім учасникам наради надіслала протокольні доручення.

 

Всі новини →