Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА

06/02/2024

 05.02.2024 під керівництвом начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО відбулась чергова апаратна нарада за участю першого заступника, заступників начальника, керівника апарату з керівниками структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації.

Нараду розпочали із загальнонаціональної хвилини мовчання, на якій всі присутні вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російських окупантів.

Насамперед, Сергій Володимирович, проаналізувавши озвучену інформацію про поточний стан справ від начальників управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, визначив пріоритети та ряд головних завдань на найближчий період.

В ході обговорення звернули увагу на стан виконавчої дисципліни та дотримання працівниками райдержадміністрації термінів виконання контрольних документів. Присутнім було наголошено на обов’язковій співпраці, як між структурними підрозділами райдержадміністрації, так і з підприємствами, установами, організаціями та територіальними органами міністерств і відомств району.

Окрім того, керівниками структурних підрозділів було порушено ряд проблемних питань відповідно до своєї компетенції, які було розглянуто в робочому порядку та дано відповідні доручення щодо їх вирішення.

Аудиторським відділом РВА проведено моніторинг публічних закупівель за січень 2024 рік територіальних громад Первомайщини.

Сергій Володимирович звернув увагу щодо моніторингу публічних закупівель за 2020-2023рр. та приділити особливу увагу:

- закупівлям, оголошеним наприкінці 2023 року із кінцевим терміном поставки товарів (виконання робіт) до 31.12.2023, що обґрунтовано ставить під сумнів можливість вчасного виконання договору та може призвести до зловживань з бюджетними коштами;

- закупівлі необґрунтованих  під час війни товарів, робіт та послуг, в т.ч. за завищеними у кілька разів цінами, що призводить до розтрати бюджетних коштів.

В результаті виявлення порушення при здійсненні процедур закупівель, вжити відповідні заходи.

По завершенню апаратної наради Сергій Володимирович подякував всім за роботу та побажав присутнім плідного робочого тижня.

Всі новини →