Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На засіданні комісії обговорили питання погашення заборгованості із заробітної плати

08/02/2024

 Сьогодні, 08 лютого у Первомайській РВА відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яке очолив та провів перший заступник начальника районної військової адміністрації Олег ЮРЧЕНКО. На порядок денний було винесено питання про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях Первомайського району та погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску.

«Вчасна виплата заробітної плати – важливе питання для влади, наголосив заступник начальника райвійськадміністрації Олег ЮРЧЕНКО. Потрібно не лише вживати заходів для її погашення, тримати ситуацію на постійному контролі, а й працювати на упередження фінансових негараздів підприємств».

Про стан заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах району присутніх поінформувала начальник відділу соціально-економічного розвитку території районної військової адміністрації Ольга ЗАКРЖЕВСЬКА.

Під час наради було заслухано пояснення керівників підприємств-боржників, де виникла заборгованість, та обговорено перспективи і строки погашення заборгованості працівникам підприємств.

За результатами обговорення та з урахуванням доповідей комісією прийнято відповідні рішення та дано протокольні доручення.

 

Всі новини →