Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На початку тижня відбулась нарада з головами територіальних громад Первомайського району

13/02/2024

 12 лютого у Первомайську, під головуванням начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія САКОВСЬКОГО, за участю народного депутата України Максима ДИРДІНА, голови Первомайської районної ради Алєсі ПОРХУН, першого заступника начальника РВА Олега ЮРЧЕНКА, заступника начальника РВА Алли СТЕЦЬ проведено нараду з міським,  селищними, сільськими головами територіальних громад району.

На нараді вкотре обговорили проведення заходів мобілізації на території Первомайського району, посилення співпраці органів місцевого самоврядування з ТЦК та Національної поліції.

Розібрали стан справ по кожній з присутніх громад.

У ході наради обговорено спільний алгоритм дій щодо подальшої співпраці, надано відповідні пропозиції стосовно покращення роботи в цьому напрямку. Торкнулися і проблемного питання - ухилення від служби військовозобов'язаних.

Окрему увагу приділили питанню щодо проведення оповіщення військовозобов’язаних та забезпечення їх своєчасного прибуття до РТЦК та СП.

"Я наголошую – війна не закінчилась, хлопці з дівчатами по два роки на передовій – вони стомилися, ми маємо знайти їм заміну. Це наш обов’язок перед державою та вклад у Перемогу", – говорив Сергій Володимирович.

Очільник району з головами територіальних громад обговорили щодо організації та проведення ІІ етапу ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

За результатами наради начальником Первомайської районної військової адміністрації надано відповідні доручення та рекомендації.

Всі новини →