Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Цьогоріч НСЗУ збільшила фінансування для Миколаївської МЛШМД до понад 143 млн грн

14/02/2024

 Фінансування Миколаївської міської лікарні швидкої медичної допомоги від Національної служби здоров'я України у цьому році збільшилося до понад 143 млн грн.

Про це під час брифінгу у вівторок, 13 лютого, повідомив заступник начальника Миколаївської обласної військові адміністрації Юрій Гранатуров.

Торік лікарня була законтрактована із Національною службою здоров'я на 104 млн грн, цьогоріч укладено договір на більш як 143 млн грн. Додатково, у разі збільшення пацієнтів, в один квартал буде можливість заробити ще понад 6 млн.

За словами Юрія Гранатурова, жодних перепон для того, щоб Миколаївська міська лікарня швидкої медичної допомоги нормально працювала немає, тепер все залежить від наполегливого менеджменту та оптимального підходу до різних ситуацій.

«Ми коректно ставимося до органу місцевого самоврядування – Миколаївської міської ради та не втручаємося у роботу управління охорони здоровʼя міськради. Але водночас маємо відповідне доручення начальника ОВА та повноваження, тому тримали ситуацію на контролі, співпрацювали з усіма й ось результат. Натепер заборгованість по заробітній платі працівникам закладу погашена у повному обсязі. Підписані пакети зможуть покрити основні потреби лікарні», – сказав він.

Також заступник начальника Миколаївської ОВА зазначив, що зараз лікарня є першою серед міських закладів охорони здоровʼя з найбільшим обʼємом можливих отриманих коштів за роботу.

 

Всі новини →